Kennis maken?
“Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Ik kom bij jullie thuis. En om het nog spannend te maken, nadat ik heb verteld wie ik ben, krijgen jullie 2 hele leuke vragen gesteld. Wil jij weten welke twee vragen? Nieuwsgierig? Maak dan gauw een afspraak! Ik weet zeker dat jullie zullen glunderen…..”

Daarna wil ik graag ook wat meer over jullie weten. Op deze wijze merk je ook meteen of wij bij elkaar passen. Zeg maar of het klikt. Daarna bespreken we jullie dag in detail en jullie kunnen meer vertellen over jullie persoonlijke stijl en wensen ten aanzien van de bruidsfotografie. Daarnaast laat ik jullie enkele voorbeelden zien van mijn werk uit eerdere bruidsreportages. De gemaakte afspraken zetten we uiteraard ook op papier.

Loveshoot
Het kan prettig zijn om voorafgaand aan je trouwdag ook vast kennis te maken met mij als fotograaf maar ook met de camera. Klinkt vreemd, maar je wilt natuurlijk straks super foto’s hebben en met deze loveshoot (oefening) kan je alvast zien hoe jullie reageren op de camera, hoe wij te werk gaan etc.. Daarnaast is het ook nog eens leuk om te doen! Bovendien kan je de foto’s gebruiken voor het maken van een trouwkaart of bedankje. We kunnen dan naar de plaats gaan waar jullie op je bruiloft graag foto’s willen maken en zowel elkaar als de locatie wat beter leren kennen, maar ergens anders kan ook! De foto’s van de shoot krijgen jullie digitaal op hoge resolutie geleverd.

Nabewerking en aflevering
Ik maak vervolgens zelf een selectie uit de foto’s en bewerk ze na (ik kijk ze na op contrast, kleur, scherpte en uitsnede en ik lever de foto’s aan in een mix van kleur en zwartwit). Van tevoren maken we afspraken over het minimale aantal foto’s dat jullie in de bruidsreportage mogen verwachten. Jullie ontvangen de foto’s na afloop op hoge kwaliteit op dvd gepresenteerd in een leuk mapje met alvast 1 foto. Ook krijgen jullie een mini-album erbij.

Wanneer de foto’s klaar zijn maak ik een afspraak met jullie en kom ik nog een gezellig bij jullie op bezoek om samen te kijken naar de foto’s.

Beschikbaar?
Willen jullie na het bekijken van mijn website weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan snel contact op! Klik op deze link voor het contactformulier of stuur een mail naar info@fotowijnands.nl