Trouwfotograaf is zoveel meer dan alleen foto’s maken tijdens de grote dag van een bruidspaar. Je maakt van alles mee en je hebt eigenlijk wel meerdere functies, maar het belangrijkste van alles is toch wel dat jij zorgt dat het bruidspaar zorgeloos een van hun mooiste dagen van hun leven mogen beleven. Ik ga hier nog weleens een blog over schrijven. Vandaag schrijf ik over Lennart & Romina waarvan ik denk dat ik met dit bruidspaar misschien de meest emotionele momenten heb mogen delen. En dat geeft meteen aan dat ik een prachtig vak heb.

Lennart & Romina
Vijf jaar geleden mocht ik de bruiloft van Sven & Mandy fotograferen. Ik was toen nog maar pas trouwfotograaf en ik had denk ik nog geen 25 bruiloften vastgelegd. Dat beide tevreden zijn, blijkt wel uit het feit dat Sven mij heeft aanbevolen bij zijn broertje Lennart. Om Lennart & Romina beter te leren kennen, hadden wij een loveshoot gedaan in Luik bij Fort Chartreuse. Een super leuke shoot gedaan waarbij wij ook nog eens hebben geëxperimenteerd met rookbommen. Wij hadden toen al veel lol en dat beloofde wat voor hun bruiloft.

First look
De voorbereiding was rustig en gezellig. Dit maal was ik bij de bruidegom. Voor deze gelegenheid had ik dit maal een andere secondshooter om eens te kijken voor een samenwerking. De bruidegom was nogal nerveus en voor mij is dat heerlijk om te zien en hier kan ik echt van genieten. Niks stoer, maar een klein hartje. En mijn eerste indruk een klein hartje van goud. Uiteraard begon ik met foto’s te maken van het omkleden van de bruidegom. Lennart liet mij gelijk zijn speciale boxer zien. Met speciale teksten voor deze bijzondere dag. Ook vertelde hij mij dat hij en Romina voor deze dag een tatoeage hadden laten zetten met onder meer de datum van hun trouwdag. Na de voorbereiding werd het tijd om Romina op te halen. Tijdens de first look heb ik als trouwfotograaf de regie in handen. Hier maak ik een bijzonder moment van en neem ik de tijd om dit goed vast te leggen. Echter bij Lennart & Romina heb ik voor het eerst deze eerste ontmoeting sneller gedaan dan normaal voor mij gebruikelijk is. Beide waren zo emotioneel dat de tranen over de wangen liepen nog voordat ze elkaar hadden gezien. Zo mooi en ontroerend om te zien. Prachtig!

Buitenplaats Vaeshartelt
De ceremonie vond plaats bij Buitenplaats Vaeshartelt. De werkgever van Romina. De ceremonie was eveneens prachtig, eentje met een lach en een traan. Na de ceremonie ging men toasten en had men nog een korte filmpresentatie voorbereid. Hierdoor werd de tijd van de fotoshoot weliswaar korter en moest ik in korte tijd hun shoot doen. Tijdens de fotoshoot kon het kersverse echtpaar even ontspannen en genieten van elkaar wat weer mooie foto’s opleverde. Aansluitend was er nog een kerkdienst, waarvan wij ook de hoogtepunten hebben gefotografeerd om daarna af te sluiten en het bruidspaar te bedanken dat wij deze prachtige dag mochten vastleggen.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Maastricht | Trouwreportage Limburg | Huwelijksfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Heerlen | Bruidsfotograaf Landgraaf | Bruidsfotograaf Kerkrade | Trouwfotograaf Sittard | Bruidsfotograaf Sittard | Professioneel fotograaf Limburg | trouwfotograaf | Trouwfotograaf Heerlen | huwelijksfotograaf | bruidsfotograaf | Trouwreportage | Foto Wijnands I Bruidsfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Maastricht | Buitenplaats Vaeshartelt | Vaeshartelt

Reacties

reacties