Maart-Aanbieding!
Ben je nog op zoek naar 2 gezellige trouwfotografen? Als trouwfotograaf maken wij sinds 2010 met heel veel liefde en enthousiasme uw trouwreportage of loveshoot. Wij hebben oog voor sfeer, emoties en details. Spontaan, ongedwongen maar toch romantisch. Een bruiloft met een lach en een traan en mijn dag is bij wijze van spreken al geslaagd! Wij hebben meer dan 250 trouwreportages mogen maken. En hier zijn wij heel trots op! Zijn jullie ons nieuwe trouwpaar?

Wij houden van emoties, de liefde die jullie uitstralen, de mooie momenten en vooral die speciale twinkeling in jullie ogen op een van jullie mooiste dagen uit jullie leven…. Prachtig! Wij kunnen zo heerlijk genieten van een bruiloft. Gewoon geweldig dat wij hierbij aanwezig mogen zijn. Mogen wij jullie trouwreportage ook verzorgen? Wij werken als trouwfotograaf door heel Nederland en België en ver daarbuiten.

Wij willen onze laatste plekjes in de agenda voor 2019 vullen en wij hebben daarom deze leuke Maart-aanbieding:
▪️ Een korting van 20% op onze huidige tarieven vanaf 8 uur
▪️ Met 2 fotografen

▪️ Gratis Loveshoot
▪️ Gratis After Weddingshoot
▪️ Mooi luxe foto-album
▪️ Drone foto’s (indien mogelijk)
▪️ De leukste van foto van jullie fotoshoot ingelijst en op jullie trouwdag gratis aangeboden twv € 50,-
▪️ Geen reiskosten!

Trouw je in 2020 of 2021 dan ontvang je 10% korting!

Neem deze maand nog contact met ons op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Informeer vooraf even of wij nog beschikbaar zijn. Wij zijn nu al geboekt voor meer dan 30 bruiloften in 2019. Aanbieding geldt tot en met 31 maart 2019.

Aanbieding is alleen van toepassing op pakketten vanaf Brons.

Stuur via Facebook een PB voor meer info of neem snel contact met ons op te zien of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Reacties

reacties