Trouwfotograaf Someren
Een warme zomerse dag in Someren. Een mooie dag om een trouwreportage te mogen verzorgen. Het is 1 juni 2019 de  trouwdag van Jeroen & Rhiana. Met dit leuk bruidspaar had ik begin dit jaar een gezellige kennismakingsgesprek in Roermond. Een enthousiaste koppel die veel interesse toonden in mij als fotograaf. Dit gesprek zorgde tevens dat ik hen had gevraagd om mee te gaan naar Parijs. Later in juni zijn wij een afterweddingshoot gaan maken in Parijs. Hier later meer over. Wel kan ik zeggen dat wij een reuze gezellige reis hebben gehad, maar nu eerst hun grote dag.

Eikenprocessierups
In de vroege uurtjes ben ik met Michael naar Someren gereden om de voorbereidingen van beide vast te leggen. Bij Rhiana was het thuis een gezellige drukte. De ochtend vloog om en de tijd voor de first look kwam inzicht. Jeroen had ons vooraf gevraagd om de first look aan de deur te doen. Toen hij met de koets arriveerden, mocht hij snel aanbellen om zijn aanstaande op te halen. Daarna zijn we naar de locatie voor de fotoshoot gereden. Vlakbij De Swinkelsche golfbaan hebben wij de shoot gemaakt. Een leuk stukje natuurgebied met onder meer een meer en heide. Het viel mij op dat beide best gespannen waren en het lukte mij niet om beide te laten ontspannen. Later begreep ik waarom. Ze hadden beide verschillende verrassingen voor elkaar, waardoor ze toch wel gespannen waren. Tijdens de shoot nog een hilarisch momentje. Ik vroeg om Jeroen tegen een boom te gaan staan, bleek dat deze boom en omliggende bomen helemaal onder de eikenprocessierupsen zaten. Op de foto’s heel goed te zien. Rhiana vertelde mij dagen later dat beide kinderen helemaal onder de bultjes zaten van deze vieze rups.

Innesto Asten
Na de fotoshoot vertrok de koets naar de kerk van Someren om hun huwelijk kerkelijk te laten inzegenen. De dienst was prachtig met hier en daar een lach en een traan, maar het mooiste moment was toch wel nadat Jeroen zijn gelofte had voorgelezen. Rhiana had een kleine gelofte, maar daarna ging ze voor Jeroen zingen en de eerste verrassing was een feit. Echt heel veel respect, dat zij dit heeft gedurfd. Vol zenuwen en een goed gevulde kerk. Ik doe het haar niet na. Haha nou kan ik ook niet zingen.

Na afloop van de kerkdienst vertrok het gezelschap naar Innesto in Asten. Een mooie locatie midden in de natuur. Bij aankomst stond voor iedereen een welverdiende drankje klaar. Dat drankje was wel nodig gelet op de zomerse temperaturen. Het was daarna wel tijd voor het aansnijden van de bruidstaart, borrelen en groepsfoto’s om voor de feestavond nog even gezellig met de dag gasten te dineren. De gasten voor de feestavond kregen champagne aangeboden door twee travestieten, waarna ze op de foto moesten. Op het moment dat alle avondgasten binnen waren, begon de openingsdans. Jeroen had zich vooraf geëxcuseerd dat ze geen beste openingsdans hadden. Na de openingsdans welke inderdaad niet spectaculair was, kwam dan de volgende verrassing. Jeroen had stiekem met zijn maten een spectaculaire dans voorbereidt. Een leuke verrassing voor Rhiana. Na een korte sessie van de DJ was er nog een optreden van zanger Ferry de Lits. Genieten geblazen van zo’n artiesten. Leuk om de avond mee te starten. Na dit optreden was het ook voor ons tijd om te gaan.

Jeroen en Rhiana, bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar en van jullie kids.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Sfeervolle boerderij in Asten
Golfclub Someren

Foto Wijnands heeft meerdere leuke bruiloften vastgelegd in Eindhoven en omgeving:
Watermolen van Opwetten in Nuenen
Kasteel Cranendonck – Maarheeze
Van Gogh museum – Nuenen

Bruidsfotograaf Brabant | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Asten | Trouwreportage Someren | Trouwfotograaf Someren | Foto Wijnands | Innesto Asten |

Reacties

reacties