Kasteel de Keverberg in Kessel
Terug op Kasteel de Keverberg in Kessel. Een van mijn favoriete locaties in Limburg. Een modern romantisch Kasteel waar je voor je avondfeest leuke afwisselende foto’s kunt maken. Vandaag alleen de locatie voor de fotoshoot.

25 oktober 2019, de trouwdag van Koen en Cassandra. Michael en ik mochten deze bruiloft verzorgen van 2 lieve mensen die ik vorig jaar heb leren kennen. De voorbereidingen verliepen in alle rust. Geen zenuwen bij het bruidspaar althans zo kwam het in eerste instantie over.

Na de first look bij hun in de achtertuin en op mijn verzoek onder de palmboom zijn we vertrokken voor de fotoshoot op de Keverberg. Tijdens de fotoshoot had Cassandra nog een leuke verrassing voor Koen bedacht. Onderaan het bruggetje stonden de kids Koen op te wachten met een groot bord “Surprise! Komende maandag vliegen wij naar onze Honeymoon”. Voor het eerst vliegen voor Koen…. Spannend, gelukkig een korte vlucht naar Londen. Leuke verrassing 😊

Cafe Centraal Baarlo
Aansluitend aan de fotoshoot vertrokken wij naar het gemeentehuis van Panningen, waar Koen en Cassandra elkaar het ja-woord gaven. Daarna werd het tijd voor het diner bij Cafe Centraal in Baarlo waar daarna ook het feest werd gevierd.

Koen & Cassandra bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Trouwen op een romantisch kasteel
Café in Baarlo

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Kasteel de Keverberg in Kessel | Trouwfotograaf Kessel | Trouwfotograaf Baarlo | Bruidsfotograaf Panningen | Trouwfotograaf Heerlen | Fotograaf Baarlo | Foto Wijnands

Reacties

reacties