Gaan jullie op huwelijksreis naar Mallorca? Of nog leuker trouwen op Mallorca? Of ga je gewoon vakantie vieren op Mallorca? Dan ben ik opzoek naar jou! Lees even verder.

After-wedding shoot
Lijkt het jullie te gek om nog eens jullie trouwkleren aan te doen op dit gave Spaanse eiland? Ik ben op zoek naar koppels, die nog eens hun trouwkleren willen aan doen voor een leuke after-wedding shoot. Een mooie after-wedding shoot in de hoofdstad Palma de Mallorca, of het leuke dorpje Valldemossa of lekker op het strand van El Arenal. Ik ben van 15 tot en met 22 september op Mallorca. Ik kan over het hele eiland reizen. Geen probleem!

Loveshoot
Ben je nog niet getrouwd, maar wel super verliefd, dan kunnen wij natuurlijk ook een leuke loveshoot maken. Of zelfs jouw geliefde ten huwelijk vragen. Een aanzoek vind ik helemaal te gek om te mogen vastleggen.

Mallorca
Ik heb iets met Mallorca. De afgelopen 15 jaar ben ik wel één of meerdere keren per jaar naar dit prachtige Spaanse eiland geweest. Ik ben dan ook bekend met de vele leuke plaatsjes op dit eiland. De leukste plekjes weet ik wel te vinden. Afgelopen jaar heb ik voor het eerst een bruiloft mogen fotograferen. Hier ben ik bijzonder trots op. En later dat jaar ook nog een loveshoot. In september mag ik weer een loveshoot doen. Aangezien ik nog een paar dagen op Mallorca ben, heb ik natuurlijk ruimte over om eventueel andere shoots te doen.

Heb je interesse of wil je meer informatie stuur mij dan een email via info@fotowijnands.nl of een PB via facebook.

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Maastricht | Trouwreportage Limburg | Huwelijksfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Heerlen | trouwfotograaf | Trouwfotograaf Heerlen | bruidsfotograaf | Trouwreportage | Foto Wijnands I Trouwfotograaf Maastricht | Bruidsfotograaf Spanje | Trouwfotograaf Spanje | Trouwfotograaf Mallorca | Bruidsfotograaf Mallorca | Bruidsfotograaf Valldemossa | Trouwfotograaf Buitenland | Bruidsfotograaf Buitenland | Trouwen in het buitenland | After-wedding | Destinationwedding | Aanzoek | Loveshoot

Reacties

reacties