Bruiloft in West-Friesland
Bruiloft in West-Friesland vandaag in alle vroegte vertrok ik samen met Michael voor een trouwreportage van Menno en Tamara. De 42e trouwreportage van 2019 is meteen de verste reportage van ons in Nederland. Het weer was nog niet best op deze 4 oktober. Veel regen onderweg en hierdoor ook wat files vanwege ongelukken. Gelukkig op tijd vertrokken kwamen wij precies op de minuut aan in Oosterblokker. Hier heb ik Michael afgezet om de voorbereidingen van Menno vast te leggen. Zelf reed ik door naar Zwaag voor de voorbereiding van Tamara.

La Mere Anne
Tijdens een leuk kennismakingsgesprek kwamen wij erachter dat we dezelfde liefde hebben voor Formule 1. Menno en Tamara zijn fervent fan van Max Verstappen. Zo heb je dan al snel een klik met elkaar. En voor de loveshoot kwam dit stel helemaal naar Limburg samen met hun kleine boef de Golden Retriever. Bij ons op de hei hebben we toen een mooie shoot gemaakt waar ook hun hond deel van uitmaakte.

Na de voorbereidingen vertrokken we met ons allen naar La Mere Anne. Hun trouw en feestlocatie.
Op deze locatie vond de ceremonie plaats, diner en werd er gefeest tot in de kleine uurtjes.

Een prachtige ceremonie met van beide kanten hele mooie woorden uit hun geloftes aan elkaar. Deze momenten leverden weer mooie beelden op met een lach en een traan! En hier doen wij het graag voor. Deze momenten herinneren mij er weer aan waarom ik trouwfotograaf ben geworden en wat voor een prachtig vak ik heb……

De fotoshoot vond plaats in de Blokkerk, een oude kerk die nu gebruikt wordt als cultureel centrum waar mogelijkheden zijn voor onder meer fotoshoots.

Menno & Tamara bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Wij wensen jullie veel geluk! Geniet van elkaar. Groetjes Michael en Richard (Foto Wijnands).

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

In Oudendijk vind je Vivre, een mooie trouwlocatie
Fotoshootlocatie Blokker

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Bruiloft in West-Friesland | Trouwfotograaf Zwaag | Trouwfotograaf Blokker | Trouwfotograaf Hoorn | La Mere Anne | Blokkerk | Foto Wijnands

Reacties

reacties