Bruidsfotograaf voor Menno & Monique | Eijsden-Mesch (Limburg)

Trouwreportage Menno & Monique -2014-Op een heerlijke zomerse avond in juli sprak ik met Menno en Monique, zeg maar onze kennismakingsgesprek. Heel nieuwsgierig als ik ben, wil ik dan ook graag weten hoe deze Noord-Hollandse jongen in het uiterste puntje van Limburg is belandt. Menno en Monique hebben elkaar via hun werk bij het ministerie van defensie leren kennen. Zij was verpleegkundige en hij werkte als techneut aan de vliegtuigen.

Een bijzondere knieval 
Altijd leuk om de achtergrond te horen van het stel wat gaat trouwen. Op deze wijze leer je elkaar toch weer iets beter kennen. Daarom vind ik het ook leuk om de vraag te stellen van “Hoe heeft hij jou gevraagd?”. Deze vraag kreeg Monique ook gesteld. Het leuke is dat dan bij beide weer een glimlach om het gezicht verschijnt. Dat was ook bij Menno en Monique het geval. Menno had een heel plan uitgewerkt, maar de nieuwsgierig Monique had het bijna in de gaten, maar gelukkig kon Menno nog het een en ander verbloemen. Ja mannen altijd voorzichtig zijn met bonnetjes en pinnen. Dus het geheim met de ring bleef nog even…. Tijdens hun vakantie in Curaçao op het mooie parelwitte strand en de blauwe zee op de achtergrond zakte Menno door zijn knieën en vroeg hij Monique ten huwelijk! En zo werd Monique op een hele mooie manier verrast.

De grote dag
Nog geen maand na onze kennismaking gingen Menno en Monique elkaar het Ja-woord geven. Het was op 30 augustus, een stralende dag. Wij begonnen ons dag met foto’s maken door Michael in de woning van Menno en Monique, terwijl ik foto’s ben gaan maken bij de ouders van Monique. Het aankleden van de bruid en bruidegom. Bij Michael verliep het heel rustig en was Menno nog druk bezig met het strijken van de Nederlandse vlag, terwijl bij Monique mede door het aanwezige bezoek al enige hectiek was. De spanning nam toe, voordat het mooie moment van de first look aanbrak. Het moment brak hun jongste dochter vond het maar niets en ze barste in tranen uit. Tijdens deze ontmoeting waren hier en daar wel meer traantjes te zien. Leuk! Na deze emoties en de first look was het tijd voor een lunch. Aangezien een groot deel van hun gasten van boven de rivieren kwamen was dit ook een moment voor ons om even met hun gasten kennis te maken.

Locatieshoot
Samen met de oom van Menno, de videograaf, gingen we op pad. Toeren door Eijsden. Op meerdere plaatsen zijn we gestopt om kort wat foto’s te maken en te filmen. Voor mezelf kreeg ik op een gegeven moment het gevoel, dat we dadelijk vooral veel zouden toeren. Er werd vlakbij een boomgaard gestopt, deze omgeving zag er voor mij heel mooi uit. Snel een overleg en gelukkig begreep de oom van Menno mij en hebben samen een foto en video moment. In een korte tijd hebben we hier een heuse shoot neergezet. Wel eentje die voor alle partijen heel leuk was en mede door het geweldige buitenlicht hebben wij hier een mooie aantal foto’s gemaakt. Nauwelijks een kwartier later vertrokken we naar het kasteel in Eijsden. Tussendoor nog even gestopt bij een leuk riviertje. Hier is wel de meest besproken foto op Facebook gemaakt. Men vroeg zich af wat ik als fotograaf aan het doen was.

Tevreden en voldaan over de locatieshoot werd het tijd voor de ceremonie.

Ceremonie
Een ceremonie op de feestlocatie geheel voorbereid zoals beide graag hun eigen ceremonie zouden willen hebben. De ceremonie was prachtig vele leuke anekdotes over beide werden er verteld. Heel warm en persoonlijk. Nadien hebben wij het aansnijden van de bruidstaart, de gasten van de receptie, het buffet, de sfeer van de namiddag -en avond en tenslotte de openingsdans vastgelegd. Een mooie journalistiek overzicht van hun bruiloft door de dag heen.

Menno en Monique, Michael en Ik hebben genoten van jullie mooie trouwdag. Uiteraard hoop ik dat jullie tevreden zijn met mij als jullie trouwfotograaf.

Ik wil jullie bedanken dat jullie een mooie bijdrage hebben geleverd aan mijn reportage. Ik kijk hier met heel veel plezier na terug. Dit was genieten! Ik wens jullie verder heel veel geluk en voorspoed in jullie getrouwd leven. Thanks!
Trouwreportage Menno & Monique -2014-
Trouwreportage Menno & Monique -2014-

Trouwreportage Menno & Monique -2014-
Trouwreportage Menno & Monique -2014-

Trouwreportage Menno & Monique -2014-

Trouwreportage Menno & Monique -2014-

Trouwreportage Menno & Monique -2014-

Trouwreportage Menno & Monique_30-08-2014-324_1024x683

Credits:
Volkswagen busje, Hans Paters, Hans Paters
Feestlocatie, Hoeve de Laathof, De Laathof
Trouwfotografen, Fotowijnands.nl Bruidsfotograaf-maastricht.nl

Reacties

reacties

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *