Tijdens de eerste druilerige herfstdag kijk ik terug op een prachtige zomer met vele leuke bruiloften, aanzoeken en after-wedding shoots. Zo dankbaar dat ik dit mooie vak mag uitoefenen en dat is ook zo. Uiteraard wordt het tijdens het schrijven van mijn blogs wel het een en ander geromantiseerd. Het vak van beroepsfotograaf is niet zo mooi als het klinkt. Het is knokken om te overleven en vechten tegen de hobbyisten en elke maand weer te kijken of je n boterham hebt verdiend. Beroepsfotograaf en met name trouwfotograaf is echt een vak wat je vanuit liefde en passie moet doen. Ik ben gelukkig met de keuzes die ik heb gemaakt en ik geniet elke dag van mijn vak als trouwfotograaf. Met heel veel passie, enthousiasme en plezier maak ik een trouwreportage. Ik prijs mij dan ook gelukkig dat vele bruidsparen mij deze kans bieden en mij hun mooie dag toevertrouwen. Zo ook dit lieve bruidspaar Robert en Evelien.

After-wedding shoot in Kroatië
Eind juni vertrok ik naar Kroatië om daar enkele dagen door te brengen met Robert & Evelien. Zij genoten hier van hun huwelijksreis. Normaliter doe je een dagdeel voor een after-weddingshoot inplannen en vertrek je weer snel naar huis. Ik was vijf dagen in Kroatië mede in verband met het vluchtschema van RyanAir. Ik had met Robert en Evelien afgesproken om een volledige dag foto’s te maken om zodoende mijn portfolio verder uit te breiden met een loveshoot en een after-wedding. Ik wilde hen verder dan ook niet tot last zijn. Zij moeten genieten van hun huwelijksreis. Echter dit lieve koppel dacht hier anders over. Zij wilde met trots laten zien waar de roots van Robert lagen en zodoende ben ik dagelijks met hen opgetrokken.

Wow Kroatië wat was je mooi
Het hotel van mij lag in het beach gedeelte van Poreč, een moderne badplaats met veel grote hotels niet ver van de oude stad Poreč. Je verwacht een behoorlijk drukke toeristische badplaats, maar vergeleken met b.v. Spanje is het hier in mijn beleving rustig. Geen massa toerisme, dat is best heerlijk. Onze eerste dagtrip ging naar het schiereiland Isterië, de stad Rovinj. In deze prachtige stad met veel oudheden hebben wij ook de loveshoot gedaan. Robert en Evelien hebben hun roeping als gids gemist. Tijdens onze wandeltocht van 15 kilometer hebben wij veel gezien van deze stad en uiteraard tussendoor prachtige loveshootfoto’s gemaakt. Op onze laatste dag zijn wij naar Pula gegaan. Deze stad is bekend van onder andere het Amfitheater van Pula. In dit theater zijn wij de foto’s gaan maken van de After-wedding. Trouwkleding aan en een heerlijk dagje maken door Pula. Het was ook nog eens vrij druk, omdat later die dag Kroatië zou voetballen tegen Denemarken voor plaatsing in de kwartfinales van het WK-voetbal. Kortom er hing een heerlijke sfeer in de stad. Later die avond stond ik dan ook in een Kroatische pub in Poreč te kijken naar de strafschoppenserie. Het werd één groot feest toen Kroatië won! Ikzelf had ook veel gewonnen. Wat een mooie reis en met een unieke ervaring rijker ging ik weer naar huis. Dankbaar voor de kans welke Robert en Evelien mij hebben gegeven.

Intro…
Mocht mijn intro somber klinken, dan is het niet vervelend bedoeld. Ik ben zelf helemaal niet somber, maar vooral een realist. Trouwfotograaf zijn betekent hard knokken voor je levensonderhoud. Helaas hebben wij veel te maken met hobbyfotografen die tegenwoordig ook trouwfotografie doen en zich niet realiseren dat men eigenlijk andermans brood om zeep helpt. Niet getreurd ik klaag niet. Ik heb een fantastisch seizoen achter de rug met 32 leuke bruiloften en wij gaan vrolijk verder. Trots op waar Foto Wijnands nu staat. Een bedrijf die ik heb opgebouwd met vallen en opstaan. Grotendeels samen met Michael mijn zoon mogen opbouwen.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie fotoshoot. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dagen. Ik kijk terug op een fantastische “vakantie” in Kroatië. Ik heb genoten van jullie als stel, maar ook van de rondleiding door dit prachtige land. Ik zal zeker nog eens terug gaan naar Kroatië.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Klik op een foto om de foto’s te openen.

After-wedding | Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Maastricht | Trouwreportage Limburg | Bruidsfotograaf Heerlen | Bruidsfotograaf Landgraaf | Fotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Kroatie | Bruidsfotograaf Kroatie | Professioneel fotograaf Limburg | trouwfotograaf | Trouwfotograaf Heerlen | huwelijksfotograaf | bruidsfotograaf | Trouwreportage | Foto Wijnands | Aanzoek fotograaf | Trouwfotograaf Maastricht | Kroatie | Destinationwedding |

Reacties

reacties